email διεύθυνση:

 
 
 
 

ΝΕΑ

Σε αυτό το τμήμα του ιστοχώρου μας θα προσφέρουμε το μέρος αυτό των ειδήσεων το οποίο ουδέποτε δεν προβάλλεται από τα ΜΜΕ. Συγκεκριμένα πρόκειται να γίνεται καθημερινή και συστηματική ανάλυση της σημασίας και των μηνυμάτων που επικοινωνούνται από τα 'νέα' καθώς και μία αντικειμενική αποτύπωση και παρουσίαση του τι επισύρει ο νόμος ( δηλαδή, τι παρανομίες έχουν περιγραφεί και πώς τιμωρούνται σύμφωνα με τον νόμο και το σύνταγμα εάν οι Πολίτες επιθυμούν την πραγματική άσκηση της Δικαιοσύνης και Δημοκρατίας ).

 Προς ευκολία αναγνώρισης, οι αναλύσεις των ειδήσεων που θα παρουσιάζονται παρακάτω θα είναι κωδικοποιημένες χρωματικά ως εξής :

Οι ειδήσεις που άπτονται θεμάτων / αδικημάτων κατά ζωής, υγείας, ακεραιότητας, ψυχολογίας του ατόμου.

Οι ειδήσεις που άπτονται θεμάτων / αδικημάτων κατά της πρόνοιας, σχεδιασμού και προστασίας της ποιότητας ζωής και εξέλιξης του ατόμου.

Οι ειδήσεις που άπτονται θεμάτων / αδικημάτων κατά της οικονομικής υγείας, ευρωστίας, κατάστασης του ατόμου και συγκεκριμένων κοινωνικών ομάδων.

Οι ειδήσεις που άπτονται θεμάτων / αδικημάτων κατά της εκπαίδευσης και του πολιτισμού του ατόμου.

Οι ειδήσεις που άπτονται θεμάτων / αδικημάτων κατά του Έθνους και της κρατικής / Εθνικής υπόστασης του ατόμου.

Οι ειδήσεις που άπτονται θεμάτων / αδικημάτων κατά του Ανθρώπου, του Περιβάλλοντος και του Παγκόσμιου Πολιτισμού.

Λόγω της υπέρ-πληθώρας των ειδήσεων εντός και εκτός Ελλάδος θα αναγκαζόμαστε να κάνουμε μία επιλογή των ειδήσεων που θα σχολιάζονται. Είμαστε όμως πολύ ανοιχτοί να δημοσιεύσουμε εδώ τον δικό σας σχολιασμό οποιασδήποτε είδησης θέλετε που δεν έχουμε καλύψει αρκεί η ανάλυση να στηρίζεται σε αντικειμενική εξέταση και γεγονότα χωρίς ακραίους χαρακτηρισμούς ή συναισθηματική φόρτιση η οποία δεν θα βοηθήσει στην σωστή αποτύπωση της πραγματικότητας.

 

  Records 1 to 10 of 336
ΠΕΝΤΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΑΠΛΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ

Εάν δεν συμβούν τα κατωτέρω απλά και άκρως λογικά, το ασφαλιστικό θα πεθάνει πιθανότατα πριν από τους ασφαλισμένους του και θα συνεχίσει να είναι απλά μια δικαιολογία για αποικιοκρατικού τύπου εξοντωτική φορομπηχτική πολιτική και τίποτα άλλο.

Ένα βιώσιμο ασφαλιστικό πρέπει να έχει : ...

περισσότερα>>

ΦΑΚΕΛΟΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΜΕΡΟΣ 2ο : ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ

Συνεχίζοντας από το προηγούμενο μας άρθρο όπου σας αποδείξαμε με την απλή αριθμητική που διέπει τις φόρμουλες του καλπονοθευτικού εκλογικού νόμου που έχουμε να αντιμετωπίσουμε ότι η αποχή δεν αποτελεί βιώσιμη λύση στις εκλογές και αντιθέτως προκαλεί μεγάλη ζημία στα συμφέροντα του Ελληνικού Λαού αφού ενδυναμώνει τα συστεμικά κοινοβουλευτικά κόμματα, οδηγούμαστε στο ερώτημα “Πώς αντιμετωπίζουμε αυτήν την κατάσταση όπου φαινομενικά ό,τι και να επιλέξει ο Πολίτης να κάνει στις εκλογές, ωφελούνται τα κόμματα εξουσίας που επιζητεί ν απορρίψει και να απαλλάξει την ζωή του από αυτά;“. ...

περισσότερα>>

ΦΑΚΕΛΟΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΜΕΡΟΣ 1ο: Η ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΑΠΑΤΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΤΗΣ ΑΠΟΧΗΣ

Γιατί συμφέρει αφάνταστα το πολιτικό σύστημα η αποχή ;

Διότι υπάρχει μια μεταβλητή υπολογισμού εδρών και των εδρών και ποσοστών των εκλογικών αποτελεσμάτων η οποία ονομάζεται “εκλογικό μέτρο” και που είναι ουσιαστικά αυτό που προσδίδει δύναμη στα κόμματα κατά τις εκλογές, όπως θα δείξουμε παρακάτω. (Π.Δ. 26/2012 άρθρο 98. παρ.8, άρθρο 100)

Όπως θα δείτε από τα παραδείγματα μας, όσο μεγαλύτερη η αποχή, τόσο ευνοϊκότερο το εκλογικό μέτρο για τα κόμματα που νομίζει ο Λαός ότι στοχεύει και ΅μαυρίζειΆ με την αποχή, δηλαδή τόσο λιγότεροι ψήφοι τους χρειάζονται για την απόκτηση μίας εκλογικής έδρας. ...

περισσότερα>>

Η ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΩΝ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

Της Όλγας και Τάνυας Γεριτσίδου

Όλο και περισσότερο βλέπουμε και ακούμε γύρω μας φράσεις, λέξεις και συμπεριφορές που κυριολεκτικά χάνουν το νόημα τους : ο Τσίπρας δηλώνει ΅ασυμβίβαστος΅ που ΅έκανε συμβιβασμό΅ (!), ο κάθε Μεϊμαράκης καταγγέλλει ως κατάπτυστο και επονείδιστο το μνημόνιο που ψήφισε (!), ο Θεοδωράκης του Ποταμιού δηλώνει εναντίον της διαπλοκής (!), και ο Λεβέντης καταγγέλλει ως αποτυχημένους (!) όσους ψήφισαν “ΟΧΙ” και μάλιστα με χείριστη γλώσσα του δρόμου, μην βλέποντας όλοι τους τα χάλια τους και την αντικειμένικη τους έκπτωση από κάθε θέση που κράτησαν.

Αυτό το θράσος, να έρχεται ο συμβιβασμένος να σου δηλώνει ότι έκανε αντίσταση, να δηλώνει ο καταχρεωμένος και μέσα στα σκάνδαλα κομματάρχης ότι θα φτιάξει τα οικονομικά της χώρας που ο ίδιος και η κλίκα του κατέστρεψε ή ο πλέον διαπλεκόμενος και κρατικοδίαιτος υπάλληλος καναλαρχών και ομιλαρχών/τραπεζιτών ότι θα καθαρίσει την διαπλοκή υπέρ της αξιοκρατίας ή έστω των ελευθέρων αγορών όταν ο ίδιος και τα αφεντικά του ευδοκίμησαν από τον μερκαντιλισμό, τα καρτέλ και τον νεποτισμό, δεν είναι τυχαίο. ...

περισσότερα>>

2η Εκπομπή “Ο Ελληνικός Λαός Ομιλεί” εφΆ όλης της ύλης

Παρακολουθείστε την δεύτερη πιλοτική εκπομπή μας από το κανάλι NOVELTY ONE LONDON TV Ο Ελληνικός Λαός Ομιλεί, όπου συζητάμε εφΆ όλης της ύλης της επικαιρότητας, συμπεριλαμβανομένης και της εξέλιξης της προκήρυξης εκλογών και των δράσεων και πράξεων Τσίπρα- αλλά κυριότερα όλων, οι ΣυμΠολίτες μας Ομιλούν και τοποθετούνται ως προς το παρών πολιτικό σύστημα εν γένει.

Δείτε την εκπομπή εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=ekHsIsBuZg8 ...

περισσότερα>>

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΑΣ ΑΠΟ NOVELTY ONE

Αγαπητοί συμΠολίτες,

Κάθε αρχή έχει και τις τεχνικές της μικροαναποδιές. Όμως, η εκπομπή αυτή καθ' αυτή είναι μια πραγματική ελπιδοφόρα και δυνατή έναρξη της φωνής των συμΠολιτών μας, και μια τεχνική ίσως μικροκαθυστέρηση δεν πρόκειται να ανακόψει την ορμή και την αποστολή της.

Μόλις είναι διαθέσιμη θα υπάρξει και το αντίστοιχο δελτίο τύπου. Εξ άλλου, για αυτό ξεκινάμε από τον Αύγουστο ώστε το Σεπτέμβρη που το κανάλι NOVELTY ONE θα εκπέμπει ζωντανά/live θα έχουν ξεπεραστεί όλες αυτές οι δυσκολίες.

Παραθέτουμε την επιστολή από το NOVELTY ONE όπως μας την έστειλε ο συμΠολίτης Θανάσης Χαβαλές.

Φιλικά και Αγωνιστικά,

Όλγα και Τάνυα Γεριτσίδου ...

περισσότερα>>

ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΤΑ ΟΠΛΑ

Υπάρχουν πολλά νομικά πατήματα και γενικότερες αναλύσεις που πρέπει και θα τις εκθέσουμε αναλυτικά αυτή την εβδομάδα, μαζί με τις απορρέουσες κινήσεις στον νομικό τομέα εγχωρίως και διεθνώς που πρέπει να γίνουν.
Σε αυτό το αρθράκι όμως δεν θα μιλήσουμε για αυτό αλλά για τον σκληρότερο κανόνα της Ιστορίας που δεν έχει αλλάξει από κτίσεως κόσμου. Για τον σκληρότερο κανόνα που όσο προχωρεί η Ιστορία τόσο περισσότερο αμείλικτος, απόλυτος και ταχύς στην εφαρμογή του γίνεται : ...

περισσότερα>>

ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΠΕΜΦΘΗΚΕ

Αγαπητοί συνΈλληνες και συμΠολίτες,

Επειδή λόγω ανωτέρας βίας του σταθμού www.vmedia.gr δεν μπόρεσαν να γίνουν εκπομπές ζωντανές την 27η Μαρτίου 2015, θεωρούμε εξαιρετικά σημαντικό να σας μεταδώσουμε αυτά που είχαμε ετοιμάσει να σας πούμε για τις τρέχουσες νευραλγικές και εξαιρετικά ρευστές καταστάσεις, δημοσιεύοντας για πρώτη φορά τις σημειώσεις μας για την εκπομπή μας "Ενώπιον του Ελληνικού Λαού" ακριβώς όπως τις έχουμε μπροστά μας όταν κάνουμε την εκπομπή ζωντανά.

Με Αγωνιστικούς χαιρετισμούς,
Όλγα και Τάνυα Γεριτσίδου ...

περισσότερα>>

Η Επιστολή Σχετικά με τον Έλεγχο των Εκλογών

Θέμα : "Διαφάνεια Εκλογικής Διαδικασίας"

Τυγχάνω ενεργός Πολίτης που ενδιαφέρεται για την εγκυρότητα και τυχόν διαβλητότητα της εκλογικής διαδικασίας καθ' όσον ως ψηφορόρος έχω έννομο συμφέρον να ελέγξω για να λάβω τις δέουσες προστασίες σε περίπτωση βλάβης μου λόγω νόθευσης με οποιονδήποτε τρόπο της Λαϊκής Εντολής.

Δεδομένου του εννόμου μου συμφέροντος
ΖΗΤΩ
...

περισσότερα>>

Η ΑΠΑΤΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

της Όλγας και Τάνυας Γεριτσίδου

Από όπου και αν πιάσουμε με επιστημονικό και αναλυτικό μάτι τις εκλογές ως διαδικασία, θα δούμε την απάτη ξεκάθαρα και την κατάλυση κάθε Δημοκρατικής αρχής. Η διαδικασία είναι γεμάτη από τα αδιέξοδα που όλοι παπαγαλίζουν ότι η Δημοκρατία δεν έχει : η επιλογή είναι εξαιρετικά περιορισμένη, η διαδικασία εξαιρετικά διαβλητή και η διαφάνεια/δημόσιος έλεγχος της ανύπαρκτος. ...

περισσότερα>>

 Αρχική Σελίδα | Δημόσιος Βίος | Βασικές Αρχές | Τομείς Πληροφόρησης | Κατάθεση Καταγγελιών | Βιογραφικό
Όροι Χρήσεως | Δήλωση Εμπιστευτικότητος και Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων